Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 40 / 2019


ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Βασίλης Κεγκέρογλου
Βουλευτής Ν.Ηρακλείου

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:
Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

«Μοναχικά ΑμεΑ , Γονείς ΑμεΑ, οικογένειες με παιδιά με Αναπηρία άνω των 24 ετών και παιδιά τρίτεκνων οικογενειών μένουν εκτός κοινωνικού μερίσματος.».

   Η Κυβερνητική ανακοίνωση για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος είναι ελλιπής αφού δεν λαμβάνει υπόψιν  το σύνολο των αναγκών των αδύναμων συμπολιτών μας, αλλά το Κίνημα Αλλαγής ψήφισε την εξουσιοδοτική διάταξη προκειμένου να στηριχθούν τουλάχιστον οι κατηγορίες που ανακοινώθηκαν και ζήτησε να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους όλες οι ευπαθείς ομάδες και ευαίσθητες κατηγορίες.
   Επειδή σύμφωνα με την ανακοίνωση φαίνεται ότι τίθενται εκτός δικαιούχων πολλοί ανήκοντες σε ευπαθείς ομάδες και ευάλωτες κατηγορίες συμπολιτών μας όπως τα μοναχικά ΑμεΑ, οι γονείς ΑμεΑ  και οι οικογένειες των οποίων τα προστατευόμενα παιδιά με Αναπηρία είναι άνω των 24 ετών καθώς και τα παιδιά τρίτεκνων οικογενειών

Ερωτάσθε κε Υπουργέ:

·         Αν προτίθεστε στην ΚΥΑ που θα εκδοθεί  να συμπεριλάβετε στους δικαιούχους όλες τις κατηγορίες αδύναμων συμπολιτών μας όπως τα μοναχικά ΑμεΑ, οι γονείς ΑμεΑ,  οικογένειες των οποίων τα προστατευόμενα παιδιά με Αναπηρία είναι άνω των 24 ετών καθώς και τα παιδιά τρίτεκνων οικογενειών;

Ο ερωτών Βουλευτής

Βασίλης Κεγκέρογλου    

 

 

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου. Είμαι ο Charles J.A Zimmermann, είμαι αξιωματικός δανείου και εκπροσωπώ την Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικής Αγοράς. Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη για οποιονδήποτε λόγο; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου σήμερα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δανείου μου. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (financialmarketservice@gmail.com).

    Μπορείτε να ρωτήσετε γιατί μας;
    Τώρα θέλω να ξέρετε ότι το Πρόγραμμά μας Online Capital δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Εδώ είναι λίγο από αυτό που κάνει το πρόγραμμα κεφαλαίων κίνησης διαφορετικό.

    - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
    -ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
    -ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΩΣ 500.000 €
    -Αυτοματοποιημένες πληρωμές
    -ΜΗΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

    Αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνουν απρόσμενα οικονομικά γεγονότα και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

    Είτε θέλετε να σταθεροποιήσετε το χρέος, να πληρώσετε απρόβλεπτα ιατρικά έξοδα, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή απλά θέλετε να πάτε σε οικογενειακές διακοπές, όποιοι κι αν είναι οι λόγοι σας, καταλαβαίνουμε.

    Ο στόχος μας στην Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικής Αγοράς είναι να παρέχουμε έγκαιρα πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια και ενυπόθηκα δάνεια με προσιτά επιτόκια 2%

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πλήρεις λεπτομέρειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    financialmarketservice@gmail.com

    με εκτιμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή