Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Η ΝΕΑ ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ






Πραγματοποιήθηκε, χτες, Τρίτη 16 Ιουνίου, η 17η συνάντηση του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ με το σύλλογο της Μαγνησίας ‘’ΑΡΓΩ΄΄

Ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ έκανε την εισήγηση και εξήγησε τη σημασία που δίνει η ΟΠΟΤΤΕ στις τηλεσυναντήσεις, αφού καταγράφονται προτάσεις και προβλήματα. Η διαδικασία αυτή είναι εφαρμογή της απόφασης του Δ.Σ και την εφαρμόζει η Εκτελεστική Επιτροπή.

Στη συνέχεια μίλησαν και τα άλλα μέλη και τόνισαν πως ο σύλλογος της Μαγνησίας είναι από τους πιο δραστήριους στη χώρα, με πολλές δράσεις και συνεχή παρουσία σε όλα τα δρώμενα που αφορούν στους τρίτεκνους.

Η Πρόεδρος του συλλόγου έκανε την παρουσίαση του συλλόγου από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα,  και των ων δράσεων, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τοις οικογένειες. Οι δράσεις αυτές επεκτείνονται σε όλα τα διαμερίσματα και δήμους του νομού όπου ο σύλλογος έχει αντιπροσώπους. Σε όλα αυτά βοηθούν και οι εθελοντές του συλλόγου. 

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και η κατάθεση προτάσεων για διεκδικήσεις από την ΟΠΟΤΤΕ. Επίσης, διατύπωσαν θετική άποψη για την επαφή της Ομοσπονδίας με τους συλλόγους και ζήτησαν να συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα.

Συμμετείχαν 7 μέλη από το σύλλογο και μία εθελόντρια και 5 από την ΟΠΟΤΤΕ.
Ήδη έχουν προγραμματιστεί οι επόμενες τηλεσυναντήσεις και συμπληρώνεται σιγά –σιγά ο πίνακας με τα πρόβλημα, τις προτάσεις, τις προτεραιότητες των συλλόγων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου