Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ κ. Μ. ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ

 


 Στα πλαίσια των επαφών της ΟΠΟΤΤΕ με κυβερνητικά στελέχη , πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Υφυπουργό Δημογραφικής Πολιτικής και  Οικογένειας κ. Μ. Συρεγγέλα, στα γραφεία των Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικής Αθήνας..

Ο Πρόεδρος του συλλόγου και οργανωτικός γραμματέας της ΟΠΟΤΤΕ, Δημήτρης Χριστοθανόπουλος και ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Δημήτρης Κοντός έθεσαν στην Υφυπουργό τα ζητήματα που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες και κυρίως τις οργανωμένες παρεμβάσεις που έχουμε ανάγκη για να γίνουν προσπάθειες αντιμετώπισης του Δημογραφικού ζητήματος της χώρας μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τους εκπροσώπους της ΟΠΟΤΤΕ, στα άμεσα μέτρα για την εκπτωτική  διευκόλυνση των τριτέκνων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (λεωφορεία, ΚΤΕΛ, πλοία)  , για την επαναφορά με καλύτερους όρους της διανομής τροφίμων από τους συλλόγους τριτέκνων στις οικογένειες που έχουν ανάγκη , για τα θεσμικά μέτρα ενίσχυσης της οικογένειας και την ένταξη των τριτέκνων στις πολύτεκνες οικογένειες όπως υλοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

 


 

 Η Υφυπουργός στα πλαίσια της συνεχούς επικοινωνίας που έχει με την ΟΠΟΤΤΕ από την μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα της δεσμεύτηκε πως θα κάνει παρεμβάσεις στήριξης της οικογένειας, αξιοποιώντας και χρήματα  των ευρωπαϊκών   προγραμμάτων και μας ενημέρωσε πως σύντομα θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.

Επισημαίνοντας πως η οικονομική κατάσταση των μεγάλων οικογενειών είναι πολύ δύσκολη δεσμευτήκαμε πως θα συνεχίσουμε την επικοινωνία και τη διεκδίκηση για ότι μας αξίζει !

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Λοβέρδος , ο πρόεδρος της  ΝΟΔΕ Β5 Δημήτρης Μαυροειδάκος και στελέχη της Νομαρχιακής της Ν.Δ.

 

 

 

 

2 σχόλια:

  1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε την ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να πάρω ένα δάνειο, πήρα την ήδη προγραμματισμένη κενή κάρτα ΑΤΜ για ανάληψη έως και 5.000 $ ημερησίως για 30 ημέρες. Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτό γιατί πήρα το δικό μου την περασμένη εβδομάδα και το χρησιμοποίησα για να πάρω 50.000 $. Ο κύριος Mike δίνει την κάρτα μόνο για να βοηθήσει τους φτωχούς και τους άπορους, αν και είναι παράνομο, αλλά είναι κάτι ωραίο και δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους που προσποιούνται ότι έχουν τις κενές κάρτες ATM. Και κανείς δεν πιάνεται όταν χρησιμοποιεί την κάρτα. πάρε το δικό σου από αυτόν τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Απλώς στείλτε του ένα email στο (blankatm002@gmail.com) whatsapp Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερη διαφώτιση +1(765) 705-0044

    ΑπάντησηΔιαγραφή