Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Με… ευχές δεν λύνεται το Δημογραφικό !

 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΠΟΤΤΕ από τους Δημήτρη Κοντό (Πρόεδρο),  Σούλα Βακουφτσή ( Γραμματέα) και Δημήτρη Χριστοθαννόπουλο ( Οργανωτικό Γραμματέα) με την Υφυπουργό Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και τους συνεργάτες της.

Οι εκπρόσωποι των τριτέκνων οικογενειών παρουσίασαν για μια ακόμη φορά, τα αιτήματα , τις ανάγκες καθώς και τις αναγκαίες προτάσεις τους για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού και την στήριξη της οικογένειας, όπως έχει υποχρέωση να κάνει η πολιτεία. 

Συγκεκριμένα –μεταξύ άλλων – θέσαμε τα παρακάτω :

1)     Την ανάγκη τροποποίησης του νόμου που χαρακτηρίζει τις Πολύτεκνες οικογένειες. Αφού η τελευταία τροποποίηση έγινε το 1979 (πριν από 42 χρόνια !!! και οι δημογραφικές εξελίξεις είναι πλέον ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ )

2)     Την αλλαγή του νόμου για τον προσδιορισμό της ιδιότητας του τριτέκνου, αφού στην ουσία παύουμε να είμαστε τρίτεκνοι -για την  πολιτεία- όταν το πρώτο παιδί ( στην καλύτερη περίπτωση) συμπληρώσει τα 25 έτη.

3)     Την καθιέρωση εκπτώσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ( αστικά και υπεραστικά λεωφορεία, ΜΕΤΡΟ, Ακτοπλοΐα )

4)     Την γενίκευση του νόμου-ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ- για ποσόστωση 12 % των τριτέκνων στις προσλήψεις σε όλον τον Δημόσιο τομέα –και την αναθεώρηση των υφιστάμενων ρυθμίσεων που ακυρώνουν την δυνατότητα προσλήψεων μελών τριτέκνων οικογενειών («ηλικιακός κόφτης»). 

5)     Άμεσα μέτρα για την κάλυψη όλων των οικογενειών σε ανάγκες Παιδικών Σταθμών ( εκφράσαμε την έντονη διαμαρτυρία μας γιατί πολλές οικογένειες μένουν εκτός ρύθμισης)

6)     Την αλλαγή του υφιστάμενου προσανατολισμού με την εφαρμογή πολιτικής για την λαϊκή κατοικία ( δάνεια, ΟΕΚ κλπ) καθώς και την άρση του αποκλεισμού χιλιάδων οικογενειών από τον κοινωνικό τουρισμό !

7)     Την αναθεώρηση της πολιτικής για διανομή αγροτικών και άλλων προϊόντων από τους συλλόγους τριτέκνων σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

8)     Την πραγματική στήριξη της οικογένειας, στην Παιδεία, τις κοινωνικές παροχές, την εργασία, ώστε να υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις για να κάνουν οι νέοι οικογένεια, να γεννηθούν  περισσότερα παιδιά !

9)     Τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει ο ΟΠΕΚΑ στις σύγχρονες ανάγκες.

 Το στοίχημα για εμάς, είναι να καταφέρουμε οι στόχοι και οι ανάγκες να γίνουν πράξη. Και θα το καταφέρουμε δυναμικά και ενωμένοι.

Η πρόκληση που καλείται να ανταποκριθεί η κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο του είναι να αναμετρηθούν με την αντιμετώπιση του Δημογραφικού, με έργα …και όχι με επικοινωνιακά τρικ. 

Εμείς είμαστε εδώ για να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε ότι μας αξίζει, από κάθε γωνιά και σε κάθε σημείο της Ελλάδας δυναμώνουμε τη φωνή μας !

2 σχόλια:

  1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε την ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ NOVELTY FINANCE"
    Γεια σας!!! Χρειάζεστε ένα δάνειο; Εάν ναι, θα σας προτείνω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι η οικονομική διευθύντρια της Novelty Finance και μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο στην εταιρεία μου και να έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 έως 48 ωρών. Έχω αντιληφθεί ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή οποιωνδήποτε άλλων λόγων.

    Στη NOVELTY FINANCE, παρέχουμε λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουμε όλων των ειδών τα δάνεια (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και πολλά άλλα). Προσφέρουμε ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - (Στείλτε ένα μήνυμα στο noveltyfinances@gmail.com ή Καλέστε / WhatsApp μέσω: +447915601531)

    Προσπαθούμε να κάνουμε τον δανεισμό εύκολο, βολικό και προσιτό.

    Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη και μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για να επικοινωνήσετε όταν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο.

    Δεν υπάρχουν άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα, η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε στο δικό σας βολικό μέρος χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω
    Email: (noveltyfinances@gmail.com) Ή
    καλέστε και γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +447915601531

    Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που παρέχουμε οικονομική υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή