Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

26 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Επιστολή απέστειλε το Δ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ προς συλλόγους για συνάντηση στις 9-3-2013.
Ήδη έχεί αποσταλεί η Πρόσκληση σε συλλόγους. 
Εάν θέλουν και άλλοι σύλλογοι να συμμετέχουν παρακαλούμε να αποστείλουν ένα mail για να γνωρίζουμε τη συμμετοχή τους.  opotte@gmail.com ή chavakis@otenet.gr.


Ακολουθεί η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ 
ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΟΤΤΕ)                                                          
Αθήνα: 13-2-2012
                                                                                                                                 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Αγαπητά μέλη συλλόγων της  ΟΠΟΤΤΕ και άλλων συλλόγων
Ο πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ σας προσκαλεί το Σάββατο 9-3-2013, στις 12.30 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, στην οδό Εμμ. Μπενάκη 43, για πραγματοποίηση συνάντηση Προέδρων Συλλόγων* της ΟΠΟΤΤΕ και άλλων συλλόγων** με θέματα:
1.       Εξελίξεις στα θέματα των τρίτεκνων
2.       Εξελίξεις στο θέμα της εξομοίωσης
3.       Προγραμματισμός συναντήσεων και παρεμβάσεων της ΟΠΟΤΤΕ
4.       Προτάσεις από τους συλλόγους για όλα τα θέματα
5.       Διάφορα άλλα θέματα

* Επειδή υπάρχουν πολλά θέματα σε εξέλιξη και προκειμένου να ακουστούν απόψεις –προτάσεις, προσκαλούμε τους Προέδρους των συλλόγων της ΟΠΟΤΤΕ να συμμετάσχουν

** Επειδή σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν σύλλογοι προς ένταξη και ζητούν πληροφορίες και ενημέρωση και με την ευκαιρία της συνάντησης Προέδρων της ΟΠΟΤΤΕ, θα προσκληθούν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εγγραφούν στην Ομοσπονδία ή είναι σε διαδικασία δημιουργίας συλλόγου.
Εάν γνωρίζετε και άλλους συλλόγους που ετοιμάζονται να δημιουργηθούν παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα τους προσκαλέσουμε.

Θεωρούμε πως η συνάντηση αυτή θα δώσει σημαντική ώθηση σε όλα τα θέματα καθώς θα δοθεί ο λόγος σε όλους να διατυπώσουν τις απόψεις τους .

Παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας. Σε περίπτωση κωλύματος του Προέδρου μπορεί να εκπροσωπηθεί από άλλο μέλος του Δ.Σ.
Σημείωση : Την ίδια μέρα, λίγη ώρα πριν θα πραγματοποιηθεί Δ. Σ. της ΟΠΟΤΤΕ

         Με εκτίμηση
          Από το Δ.Σ.


Αγαπητά μέλη των συλλόγων
Μετά την οριστικοποίηση  της συνάντησης των συλλόγων στις 9 Μαρτίου και την ηλεκτρονική ειδοποίηση τους (αν γνωρίζετε και άλλους ενημερώστε μας), οι συμμετοχές αυξάνουν συνεχώς με αποτέλεσμα να έχουμε θέμα χώρου στα γραφεία
Για το λόγο αυτό προτείνουμε
1.        Επειδή στο ξενοδοχείο NOVUS μένουν συχνά (μετά από ειδική συμφωνία) μέλη μας, καλό θα είναι να μείνουμε όλοι στο ξενοδοχείο αυτό. Προσοχή! . Δεν το επιβάλλει κανείς . Μόνο αν δεν έχετε κανονίσει κάτι άλλο και θεωρήσετε ότι είναι και οικονομικό, σύμφωνα με αυτά που προσφέρει.
        Η τιμή που μας δίνει είναι 50 ευρώ το μονόκλινο και 60 ευρώ το δίκλινο. Επίσης μας δίνει προαιρετικά 10 ευρώ ένα μενού ανά άτομο. Σημειώνουμε ότι έχει αρκετά πλούσιο πρωινό-μπουφέ.
2.     Εάν μείνουμε πολλοί εκεί μας δίνει και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την αίθουσα συνεδριάσεων με μικρή -θεωρούμε τιμή-πράγμα που συνέβη και στη Γενική Συνέλευση για τροποποίηση του Καταστατικού τον Οκτώβριο.
3.     Ο Διευθυντής είναι τρίτεκνος και μέλος του συλλόγου Περιστερίου και μας έχει φερθεί με πολύ καλό τρόπο.
4.       Είναι δίπλα στο ΜΕΤΡΟ και η πρόσβαση είναι εύκολη.

Από το booking.com : Το νεοσύστατο Hotel Novus City 4 αστέρων διαθέτει κομψά δωμάτια εξοπλισμένα με κλιματισμό, LCD δορυφορική τηλεόραση 22 ιντσών, δωρεάν Wi-Fi και επιφάνεια εργασίας. Παρέχει 18ωρη υπηρεσία δωματίου και τα μπάνια περιλαμβάνουν πολυτελείς ανέσεις.

Καρόλου 23 (Πλατεία Καραϊσκάκη)
104 37 Αθήνα, Ελλάδα


Τηλ. +30 211 1053000 

Φαξ  +30 210 5231229

e-mail: info@novushotel.gr
Εύκολη πρόσβαση με το ΜΕΤΡΟ στάση ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ  -ΓΡΑΜΜΗ 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου