Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ







      Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην πιτσαρία «ΙΛΙΟΝ» με την παρουσία εκατοντάδων οικογενειών – μελών του συλλόγου με τα παιδιά τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος του Δήμου Φαρσάλων  κ. Καραχάλιος Αριστομένης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. & Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φαρσάλων   κ. Νικολάου Βάιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μπαμπανίκας Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γακόπουλος Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος κ. Κοντός Θεόδωρος, τα μέλη του  Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας κα Βογιατζή-Γκόβαρη Γεωργία και ο κ. Καπνογιάννης Βασίλειος και τέλος ο Εκπρόσωπος του υπό σύσταση  Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας  κ. Μουζίθρας Λεωνίδας
  Το φλουρί της πίτας το κέρδισε ο μικρός Μενέλαος Αθ.  Φιλίππου το οποίο αντιστοιχούσε σε μία εικόνα της Αγίας Σοφίας με τις 3 κόρες της Αγάπη - Ελπίδα – Πίστη και ένα μπουκάλι κρασί από το κτήμα «ΣΤΡΑΤΟΥ». Να είναι πάντα έτσι τυχερός στη ζωή του.
  Μετά από την κοπή της πίτας ακολούθησε ομιλία – ενημέρωση από τον Προέδρο κ. Χατζημήτρο Δημήτριο για τα πεπραγμένα του Συλλόγου καθώς και  οικονομικός απολογισμός  από την ταμία κ. Κωσταρέλλου Παρασκευή.
   Ο Δήμαρχος Φαρσάλων στη ομιλία του τόνισε, μεταξύ των άλλων, ότι θα βρίσκεται πάντα  δίπλα στο σύλλογο Τριτέκνων και επαίνεσε  τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες του συλλόγου.
   Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας κ. Κοντός Θεόδωρος    έκανε    ενημέρωση στους παρευρισκόμενους για τη δράσης της Ομοσπονδίας, τα επιδόματα τριτέκνων  και τέλος τόνισε την  αναγκαιότητα της ύπαρξης τέτοιων συλλόγων οι οποίοι θα φωνάζουν ότι τα παιδιά δεν είναι τεκμήριο αλλά είναι η ΖΩΗ και συνέχεια του Ελληνικού  Έθνους.
  Τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη εκδήλωσή τους και τους γνωστοποιεί ότι ο Σύλλογος θα στηρίζει πάντα τα συμφέροντα της τρίτεκνης οικογένειας.
  
Βέβαια, συμπληρώνουμε εμείς, προσφέρθηκε και εκλεκτός χαλβάς Φαρσάλων, στο τραπέζι που ακολούθησε!
Και του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου