Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΠΟΤΤΕ εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο των social media και σας καλωσορίζει αρχικά στη σελίδα της στο Facebook:www.facebook.com/opotte.

Όλοι συμφωνούμε ότι η δύναμη του Διαδικτύου και η διαρκώς αυξανόμενη δυναμική του, δημιουργούν ένα νέο, πιο στέρεο περιβάλλον στις σχέσεις της Ομοσπονδίας μας με τα μέλη της..

Ένα περιβάλλον που προσδιορίζεται από την αμεσότητα στην επικοινωνία, από την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην πληροφόρηση αλλά και από τη νέα δυνατότητα του κοινωνικού ελέγχου των αποφάσεων και δράσεων, στοιχείο που ενισχύει αποφασιστικά την επιταγή της διαφάνειας και της διαρκούς λογοδοσίας.

Οι πληροφορίες που θα βρείτε εδώ απεικονίζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της ΟΠΟΤΤΕ και των υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα δίνουν μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα των γενικών χαρακτηριστικών της Ομοσπονδίας.

Κάθε απόφασή μας, κάθε δράση μας, πάντα στο πλαίσιο της νομοθεσίας περί σεβασμού των προσωπικών δεδομένων, για εμάς είναι υποχρεωτικό να αναρτάται στο διαδίκτυο ώστε να συναντά τη μεγαλύτερη δυνατόν δημοσιότητα και να υπόκειται στην κρίση και στον έλεγχο των εργαζομένων.

Υπό την έννοια αυτή, η σελίδα της ΟΠΟΤΤΕ στο facebook δεν αποτελεί μόνο έναν δίαυλο ενημέρωσης αλλά και ένα πολύμορφο μέσο λειτουργίας, από τη στιγμή που υπηρετεί τον στόχο της διαφάνειας και θωρακίζει τις ανοικτές διαδικασίες.

Στην ΟΠΟΤΤΕ έχουμε την ευθύνη να εμπλουτίζουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας και τις σελίδες μας στα social media με πληροφορίες και λειτουργίες που θα διευκολύνουν τη χρήση τoυς, ακόμη και από πολίτες όχι ιδιαίτερα εξοικειωμένους με το Διαδίκτυο.

Σας καλούμε ν’ αγκαλιάσετε τη νέα σελίδα μας στο facebook και να διαδώσετε το μήνυμα της Ομοσπονδίας, μέσα από την εφαρμογή «προσκαλέστε φίλους», σε όσο το δυνατόν περισσότερους διαδικτυακούς σας φίλους, χρήστες του διαδικτύου και των social media.

Κάθε δική σας πρόταση ή συμβουλή θα είναι πολύτιμη για εμάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου