Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Γεννηματά: Επεξεργαζόμαστε τροπολογία για την ουσιαστική στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας




 Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) συναντήθηκε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  Φώφη Γεννηματά.




Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολυμελείς οικογένειες με τρία παιδιά, το αίτημα της Ομοσπονδίας για εξομοίωση των Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών, η υιοθέτηση πολιτικών για την στήριξη της οικογένειας σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και η ουσιαστική αντιμετώπιση του σοβαρού δημογραφικού προβλήματος στην χώρα μας.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, αφού επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του Κινήματος για την Ελληνική Οικογένεια, μετά από αναλυτική συζήτηση πρότεινε την σύσταση κοινής ομάδας εργασίας με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κ.Ο. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Η ομάδα αυτή θα επεξεργαστεί, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα θέματα, τις διατάξεις, τα πεδία πολιτικής και τις κοινωνικές παροχές και με τροπολογία που θα κατατεθεί στην Βουλή από την Δημοκρατική Συμπαράταξη να διασφαλισθεί η ουσιαστική στήριξη του θεσμού της πολυμελούς οικογένειας με τρία παιδιά.
Τη δέσμευση ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επεξεργαστεί και θα καταθέσει τροπολογία για τη στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών ανέλαβε η Φώφη Γεννηματά στη συνάντηση που είχε νωρίς το μεσημέρι με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ)..

Η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας.

 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε 2% πιστοποιημένο δάνειο Χριστουγέννων δάνειο για επιχειρηματικές επενδύσεις, για να αγοράσετε σπίτι, αγοράστε αυτοκίνητο
    και να πληρώσετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή