Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Λήψη απόφασης για την ένταξη των Τριτέκνων στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ, αλλά και της διανομής φρούτων των οποίων επικεφαλής εταίροι είναι οι Δήμοι.



 



ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
                                                            ΔΣ  15001032017
ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


                                                  Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο
Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε. .Ε. της 1ης Μαρτίου 2017

Στην Αθήνα σήμερα, 1 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε. .Ε., ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της, κ. Γεώργιου Πατούλη – Δημάρχου Αμαρουσίου και υπό την προεδρία του.
Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν οι Δήμαρχοι: Αγγελόπουλος Μιχαήλ Σάμου, Δαμουλάκης Γεράσιμος Μήλου, Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος Ξάνθης, Ζούτσος Αθανάσιος Παλλήνης, Ιωακειμίδης Γιώργος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Καμίνης Γιώργος Αθηναίων, Καστρινός Αλέξης Πηνειού, Καφαντάρης Δημήτρης Πύλου- Νέστορος, Κοιμήσης Απόστολος Αμφιλοχίας, Μελετίου Νικόλαος Ασπροπύργου, Παπαστεργίου Δημήτρης Τρικκαίων, Πετρίδης Γεώργιος Κομοτηνής, Τζιαχρήστας Δημήτρης Δομοκού, Τζίτζιος Ιωάννης Σιθωνίας, Τσιαντής Δημήτριος Λίμνης Πλαστήρα, Χιονίδης Σάββας Κατερίνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αποστολόπουλος Γεώργιος Αθηναίων, Κανταράς Αναστάσιος Πολυγύρου, Κοτρωνιάς Γεώργιος Λαμιέων, Λουλουδάκης Αποστόλης Χερσονήσου, Λυμπέρης Ιωάννης Ήλιδας, Μαλούτας Λάζαρος Κοζάνης, Μουράτογλου Ιωάννης Έδεσσας, Μπαρμπάκος Ευάγγελος Καλλιθέας, Σακούτης Νικόλαος Πετρούπολης, Τσιάμης Ιωάννης Ορχομενού, Χιωτάκης Νικόλαος Κηφισιάς.
Απόντες οι Δήμαρχοι: Δανιηλίδης Συμεών Νεάπολης-Συκεών, Καραγιάννης Ιωάννης Λαγκαδά, Μπίρμπας Δημήτρης Αιγάλεω.
Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία του Σώματος και γενομένης συζητήσεως, πάρθηκε η παρακάτω απόφαση:
.........................................................................................................................................
Απόφαση 150η
ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για την ένταξη των Τριτέκνων στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ, αλλά και της διανομής φρούτων των οποίων επικεφαλής εταίροι είναι οι Δήμοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ αφού ενημερώθηκε από τον Πρόεδρό του, κ. Γ. Πατούλη, για τις επιστολές της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων, με τις οποίες ζητούν την στήριξη από την ΚΕΔΕ για την προώθηση/ένταξη και των τριτέκνων οικογενειών στις δομές των δήμων, την επίλυση προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στα θέματα ένταξης συλλόγων τριτέκνων στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ και διανομής φρούτων, αλλά και στην ένταξη των τριτέκων στα μειωμένα δημοτικά τέλη,ύστερα από διαλογική συζήτηση,

-2-                                         Αποφασίζει ομόφωνα
Προτείνει στους Δήμους:
-Να εντάξουν στις Κοινωνικές Συμπράξεις του ΤΕΒΑ και διανομής φρούτων τους Τρίτεκνους, ως επικεφαλής εταίροι, καθώς και γενικότερα στις Κοινωνικές Δομές των Δήμων τους.
-Να αντιμετωπίσουν θετικά, με ανάλογες αποφάσεις τους, τις αιτήσεις των Συλλόγων Τριτέκων για ένταξή τους στους δικαιούχους μειωμένων δημοτικών τελών και ύδρευσης.
..…………………………………………………………………………………………
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Γενικός Διευθυντής της Κ.Ε. .Ε.
Ευάγγελος Πάνου
                                                                                Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. .Ε.
                                                                                   Ιωάννης Μουράτογλου
                                                                                 Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου