Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Τηλεσυνάντηση της ΟΠΟΤΤΕ με τo Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κέλλα Χρήστο

 

                                                                                                          Αθήνα, 17/02/2021

                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Τηλεσυνάντηση της ΟΠΟΤΤΕ με τo Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κέλλα Χρήστο

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε τηλεσυνάντηση της .ΕΓ.της ΟΠΟΤΤΕ με το Βουλευτή Λάρισας κ. Κέλλα Χρήστο. Βασικός σκοπός η ενημέρωσή του για τα θέματα των τρίτεκνων οικογενειών.

O Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Γ. που συμμετείχαν, ενημέρωσαν το Βουλευτή για θέματά τους με κεντρικό την αναγνώριση τις τρίτεκνες ως πολυμελείς οικογένειες όπως ισχύει στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε., το Δημογραφικό, τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, μείωση του κόστους των εισιτηρίων στις συγκοινωνίες, θέματα Παιδείας, κ.α. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της ενιαίας αντιμετώπισης των τρίτεκνων από όλα τα υπουργεία.

Από την πλευρά του ο κ. Κέλλας ανέφερε πως γνωρίζει τα περισσότερα από τα προβλήματα, παρακολουθεί την Ομοσπονδία μέσα και από τους συλλόγους τριτέκνων Λάρισας, & Φαρσάλων που έχουν συναντηθεί αρκετές φορές. Επίσης, δεσμεύτηκε να μεταφέρει κάποια αιτήματα στα αντίστοιχα υπουργεία, όπως στο Εθνικής Άμυνας και στο Προστασίας του Πολίτη και θα απαντήσει το ταχύτερο. Τέλος, χαρακτήρισε το Δημογραφικό ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας.

Στο τέλος συμφωνήθηκε να είναι σε επαφή με την Ομοσπονδία τόσο για να δώσει ενημέρωση για τις παρεμβάσεις του όσο και για την περαιτέρω συνεργασία για οτιδήποτε χρειαστεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου