Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΝΕΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΤΤΕ

 

Αθήνα, 02-03-2021

Δύο νέοι ερευνητές, οι Καράντζα Ιωάννα και Χρυσός-Ανέστης Μιχαήλ, απόφοιτοι του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος έχουν θέσει ως κέντρο της μελέτης τους την Ομοσπονδία Τριτέκνων ΟΠΟΤΤΕ,  στο γενικότερο πλαίσιο του θέματος : Μη-Κερδοσκοπικό Μάρκετινγκ.

 Διεξάγουν δύο έρευνες για να μελετήσουν από τη μία πλευρά τις τεχνικές διαχείρισης και επικοινωνίας της Ομοσπονδίας  εν μέσω κρίσης ενώ, από την άλλη πλευρά, τη προσωπικότητα που αντικατοπτρίζει στους συλλόγους-μέλη.

Σκοπός η παρουσίαση τους, στο «9ο Διεθνές Συνέδριο Σύγχρονου Μάρκετινγκ» (“ICCMI: International Conference on Contemporary Marketing Issues”) που συνδιοργανώνεται από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος μαζί με το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, 21-23 Ιουλίου, Νάξος. https://iccmi2021.org/

Η συμβολή της Ομοσπονδίας-Συλλόγων στις δυο έρευνες είναι μία ευκαιρία να προβληθούν οι δράσεις, το έργο, και το κοινωνικό αντίκτυπο των Τριτέκνων που έχετε καταφέρει στην κοινωνία.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου οι ερευνητές έκαναν ενημέρωση στην Εκτελεστική Γραμματεία και ζήτησαν διευκρινίσεις και απαντήσεις από τα μέλη, προκειμένου να τεκμηριώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσίασή τους.

Το Δ.Σ συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τα νέα παιδιά που με τη μελέτη αυτή φέρουν την ΟΠΟΤΤΕ στη συζήτηση μια επιστημονικής συνάντησης και επίσης, δίνουν νέες ιδέες και προοπτικές στη μετέπειτα πορεία, καθώς θα έχει θετικό αντίκτυπο και θα γίνει πιο γνωστή η προσπάθεια των συλλόγων και της Ομοσπονδίας στη στήριξη των οικογενειών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου