Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Η ΟΠΟΤΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Τηλεσυνάντηση της ΟΠΟΤΤΕ με το σύλλογο της  Λέσβου














Με το σύλλογο από τη Λέσβο συνεχίστηκαν την Κυριακή  21  Φεβρουαρίου, οι τηλεσυναντήσεις της ΟΠΟΤΤΕ με τους συλλόγους.

Ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ έκανε την εισήγηση εκ μέρους τους Δ.Σ και επισήμανε την προσπάθεια της Ε.Γ  για συνεχή επαφή με όλους τους συλλόγους. Ακολούθησε μια περιγραφή ενεργειών, των συναντήσεων και των παρεμβάσεων της ΟΠΟΤΤΕ και έδωσε το στίγμα των βασικών στόχων όπως αυτά έχουν αποτυπωθεί στα προηγούμενα .Δ.Σ που έχουν πραγματοποιηθεί. 

Στη συνέχεια πήραν το λόγο μέλη του Δ.Σ και ουσιαστικά ζήτησαν από τα μέλη της Λέσβου να προτείνουν τρόπους που μπορεί η Ομοσπονδία να βοηθήσει.

Εκ μέρους του συλλόγου, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Τσίγκας, έκανε την παρουσίαση των μελών του Δ.Σ και των θεμάτων που απασχολούν το σύλλογο. Βασικό θέμα είναι οι μεταφορές –κυρίως τα πλοία- το θέμα του νοσοκομείου  και η διαχείριση που γίνεται με τις οικογένειες, και η δυσκολία στη συμμετοχή των μελών σε εκδηλώσεις του συλλόγου. Επίσης, αναφέρθηκε στις συναντήσεις με τους δήμους και τους βουλευτές και από κοινού αποφασίστηκε να υπάρξουν νέες συναντήσεις, και με τη βοήθεια της ΟΠΟΤΤΕ.

Η τηλεσυνάντηση έκλεισε με την ευχή σύντομα να γίνουν προσπάθειες όλων για να επιλυθούν όσο γίνεται περισσότερα προβλήματα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου